Muurschilderingen

Heb jij een bedrijf of organisatie met een unieke visie op hoe je de problemen van je klanten of cliënten kunt oplossen?Ben je wel zichtbaar genoeg hierin? Snappen mensen die langskomen wat je doet en waarom jij uniek bent? Hoe gaaf zou het zijn als je gelijk opvalt tussen al je concurrenten? Dat je klanten direct weten wie jij bent, omdat dit te zien is aan de binnen of buitenkant van je gebouw. 

Misschien is een prachtig ambachtelijke muurschildering iets voor jou? Ik gebruik geen spuitbussen, alleen kwasten en gevelverf op waterbasis met soms extra pigmenten. 

Werken aan je zichtbaarheid

Waar staat jouw bedrijf of organisatie voor? Hoe gaan jullie om met je klanten of cliënten? Hoe gaan jullie om met de natuur? Wat is het allerbelangrijkste dat jullie willen uitstralen naar buiten toe? Weet iedereen dat? 

Hoe zou het zijn als ik al je collega’s meeneem in dit proces van visualiseren van jullie missie en visie? Samen tot een herkenbaar beeld komen is enorm krachtig, vooral als je dat beeld daarna elke dag ziet. 

Misschien wil je dit zelfs doen met je klanten, cliënten, of kinderen? Dat kan heel goed. Voor iedere school geldt tegenwoordig dat ze niet automatisch kinderen aantrekken, de school moet zichzelf echt profileren. Een mooie muurschildering met kinderen samen gemaakt kan hiervoor zorgen.

Gemeentes en bedrijven die jou voor zijn gegaan

Het was plezierig om met Margriet te werken. Met elkaar tot leuke ideeën gekomen die voldeden aan de verwachting. 

De entree’s zijn nu een plek geworden waar je graag thuis wil komen. Het is ook goed voor het imago van onze corporatie.

- Cisca Smit | bewonerbegeleider

Milieuvriendelijk

Ik gebruik uitsluitend weinig milieubelastende gevelverf en kwasten. Hiermee kan ik op schilderachtige wijze met vrolijke, heldere kleuren een wereld scheppen die jouw ideale klant als vanzelf naar je toe trekt.

Een muurschildering van mij is opvallend, maar nooit opdringerig, het is helder en kleurrijk, maar tegelijkertijd zacht en uitnodigend. Ik heb een open, losse stijl van schilderen, waardoor het een relaxte vrijheid uitstraalt. Misschien de sfeer die jij best wel zou willen hebben voor jouw bedrijf of organisatie?
App me even met je vragen, ik geef je binnen een dag antwoord.

Waarom MARGRIET Snaterse?

Margriet is een heerlijk persoon om mee samen te werken, altijd levendig en betrokken. Als kunstenaar is ze gewoon heel vakkundig. Alles wat ze schildert doet ze met kwasten en volle pigment verf op waterbasis. De stijl is niet onderhevig aan mode of subculturen, het is klassiek en modern tegelijk. 

"Margriet is een creatieve en inspirerende kunstenares, ze maakt prachtig werk!"
Ilse van Haastrecht
0
Muren geschilderd
0 +
Glimlachen getoverd

Op zoek naar een schildering?

Een op maat gemaakte stijlvolle muurschildering kost rond de 100-125 euro per m2. Stuur me hieronder een berichtje, dan neem ik contact met je op en bespreken we jouw wensen.

Winkelwagen 0