Offerte aanvragen

Hieronder kun je een offerte aanvragen en ik kom ook graag even langs om te kijken. Om alvast een idee te geven wat een muurschildering kost, kun je denken aan 150 tot 190 euro per vierkante meter, afhankelijk van de ondergrond of moeilijke hoeken en los van steigerhuur. Een offerte aanvragen is vrijblijvend.
Het deel wat je geschilderd wil hebben.
Het deel wat je geschilderd wil hebben.

Waarom Snaterse?

Zij gingen je voor!

Kleuterplein OBS Zonnebloem

Waarom heb je Margriet Snaterse ingeschakeld? Wat was het probleem of de situatie?  
Vorig jaar is er een betonnen muur ter versteviging op het kleuterplein geplaatst. De nieuwe muur was noodzakelijk, maar past niet bij de natuurlijke uitstraling van het groene plein. Dat kon beter dachten de juffen en dus gingen zij op zoek naar een kunstenaar die daar iets moois van kon maken!

Heeft Margriet dit opgelost? Is de locatie nu mooier/ gezelliger/ socialer? 
In de voorjaarsvakantie is Margriet met een prachtig kunstwerk op de muur gestart. Op de schildering is de wereld onder en boven de grond te zien, waarbij er vossen, mollen en konijnen verschillende holletjes onder de grond hebben. Torretjes, spinnen, vlinders, libellen en bijtjes zitten in het gras en vliegen voorbij. De kinderen herkennen ze allemaal en nemen het mee in hun spel.

Hoe heb jij het werken met Margriet ervaren? 
Margriet heeft onze vraag m.b.t. de muur met veel enthousiasme en creativiteit aangepakt. Ze nam ons mee in de uitwerking hiervan en ontvingen met veel plezier foto’s van sjablonen en schetsen van het kunstwerk.

Wat vind je het meest waardevol aan het eindresultaat of het proces? Is er iets positief veranderd? 
We zijn ontzettend blij met de muurschildering op het kleuterplein. Wij vonden het erg leuk en leerzaam voor de kinderen dat Margriet tijdens het buitenspelen aan het werk was.  Het aanzicht van het kleuterplein is nu echt een eyecatcher.

Heb je nog goede tips voor mij? 
Ga vooral zo door! Je maakt prachtige kunstwerken.

Zou je mij aanbevelen bij anderen?  
Zeker! Andere scholen zullen hier vast ook vraag naar hebben!

Een ontroerend beeld

Een paar jaar geleden heeft Margriet Snaterse van de Bewonersorganisatie Rivierenbuurt Spuikwartier opdracht gekregen voor het ontwerpen van een monument bij het voormalige Joodse Weeshuis aan de Pletterijstraat in Den Haag.

Zij heeft een prachtig en ontroerend beeld gemaakt van een klein meisje met in haar armen een knuffel en in haar hand een klein koffertje. Hierop staan de namen van de kinderen en het personeel die in 1943 zijn weg gevoerd en op een enkeling na zijn omgebracht.

Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp, de uitvoering en de samenwerking met Margriet Snaterse en kunnen haar van harte bij u aanbevelen.

Kunst op de muur

Wij hadden in het complex waar ik woon veel saaie muren. Toen ik in de wijk een prachtige muurschildering van de hand van Margriet Snaterse zag was ik verkocht.
En ik dacht dat zou geweldig mooi zijn in ons complex. Via de verhuurder Staedion kregen we financieel de mogelijkheid om in drie jaartijd  alle saaie muren van prachtige muurschilderingen voorzien. Wij gaven door wat we graag wilden en Margriet maakte schetsen. Die varieerden van diverse bloemen, dieren, afbeeldingen van strand tafereel in Nederland en Suriname en een voorjaars tafereel .De samenwerking van de bewoners was erg positief en het resultaat daar zijn we erg blij mee. Je komt nu echt thuis weg met die duffe sfeer. Bezoek die zegt wat mooie muurschilderingen die laat ik altijd alle muurschilderingen in het gebouw zien. En er is in al die jaren nog nooit een beschadiging geweest, want iedereen is er zuinig op.
Ik beveel Margriet Snaterse zeker aan, dat heeft ook al wel nieuwe opdrachten gegeven. De gemeente mag haar in dienst nemen om heel Den Haag mooier te maken.

Zonnebloemen en strand

Waarom heb je Margriet Snaterse ingeschakeld? Wat was het probleem of de situatie?
Op basis van haar website contact gezocht en na een leuk gesprek gekomen tot een opdracht. De situatie betrof 4 appartementgebouwen die gesloopt gaan worden en in het kader van leefbaarheid is er voor gekozen de flats op te fleuren met werk van Margriet.

Heeft Margriet dit opgelost? Is de locatie nu mooier/ gezelliger/ socialer?
Ja ze heeft 3 mooi stukken gemaakt op platen die aan de zijkant van de flat zijn bevestigd en daarmee een vrolijke uitstraling hebben.

Hoe heb jij het werken met Margriet ervaren?
Het was plezierig om met Margriet te werken. Met elkaar tot leuke ideeën gekomen die voldeden aan de verwachting.

Wat vind je het meest waardevol aan het eindresultaat of het proces? is er iets positief veranderd?
Het is een manier om gebouwen op een goede manier op te leuken en daarbij zijn de stukken te herplaatsen na sloop.

Heb je nog goede tips voor mij?
Ik heb geen verdere tips

Zou je mij aanbevelen bij anderen?
Ja ik zou je zeker aanbevelen bij anderen omdat ik je kunst waardeer en de samenwerking goed is geweest.

Waarom heb je Margriet Snaterse ingeschakeld? Wat was het probleem of de situatie?
Wij wilden snel acteren op de 1,5 maatregel, dat zichtbaar maken op / nabij de locatie.

Heeft Margriet dit opgelost? Is de locatie nu mooier/ gezelliger/ socialer?
Ja prima opgelost, door middel van fleurige tekeningen op de grond / voorterrein.

Hoe heb jij het werken met Margriet ervaren?
De samenwerking was prettig en flexibel en harmonieus.

Wat vind je het meest waardevol aan het eindresultaat of het proces? is er iets positief veranderd?
Ja de uitstraling is zeker verbeterd, en is nog steeds een verrijking.

Heb je nog goede tips voor mij?
Soms iets minder bescheiden zijn?

Zou je mij aanbevelen bij anderen?
Jazeker, ook al gedaan.

Mooie kaarten

In deze rare wereld met zoveel stress kreeg ik die mooie kaarten van je. Geweldig. Daar kan je best een tijd mee bezig zijn en ze vele keren bekijken. iedere keer zie je weer iets anders wat je daarvoor niet opviel.
De mooiste voor mij is Slaap lekker,  dit is ZOOOO lief!!  het hondje slaapt zo rustig, en rust op de arm(?) van de ander. en die kijkt er zo lief naar, alsof het zijn/haar kind is. De kleuren zijn prachtig. rustgevend.
 
Die van de Tranen is ook zo mooi wat de kleuren betreft, maar geeft toch een beetje trieste indruk. Maar geeft de indruk dat je ondanks alles er wat van moet maken. Je moet niet triest blijven.
 
Daarna vind ik De visser ook heel erg mooi. Mooie kleuren, rust. Iemand die in de natuur staat te genieten van zijn hobby, vissen!  Dat kan ook in deze moeilijke tijden.
 
De verhuizing: ook mooi wat de kleuren betreft, maar begrijp niet goed waarom het de verhuizing heet. Heel speciaal.
De vergadering: een wijs iemand met allemaal vreemden om hem heen die niet goed willen luisteren. Doet zijn ogen dicht en denkt: zal wel goed komen.
Schrik niet: ook heel speciaal. Mooie kleuren.Het geraamte doet schrikken, maar de rest van de tekening niet, is rustig.
 
Heb het gedeeld met de familie! Hoop dat ze beetje tijd hebben om het te bekijken.

Vraag nu een offerte aan

Winkelwagen 0