Schoolpleinen opvrolijken

Als kinderen spelen, nemen ze hun omgeving op in hun spel. Een muurschildering spreekt tot de verbeelding. 

Fantasie tot leven laten komen

Als kinderen spelen, nemen ze hun omgeving op in hun spel. Een muurschildering spreekt tot de verbeelding. Er kunnen educatieve elementen in worden opgenomen, om kinderen iets te leren van de natuur bijvoorbeeld. Maar er kunnen ook tekeningen van de kinderen zelf in opgenomen worden. Of een combinatie van beiden.

Het belangrijkste is dat kinderen zich thuis voelen, veilig, gewaardeerd en dat hun creativiteit wordt geactiveerd. 

Gemeentes en bedrijven die jou voor zijn gegaan

We zijn ontzettend blij met de muurschildering op het kleuterplein. Wij vonden het erg leuk en leerzaam voor de kinderen dat Margriet tijdens het buitenspelen aan het werk was.  Het aanzicht van het kleuterplein is nu echt een eyecatcher. 

- Kleuterplein OBS Zonnebloem

Educatieve elementen

Er kunnen educatieve elementen in worden opgenomen, om kinderen iets te leren van de natuur bijvoorbeeld. Maar er kunnen ook tekeningen van de kinderen zelf in opgenomen worden. Of een combinatie van beiden.

Het belangrijkste is dat kinderen zich thuis voelen, veilig, gewaardeerd en dat hun creativiteit wordt geactiveerd.  

Er is niks leuker dan een schoolplein waar de fantasie van kinderen wordt gestimuleerd. Vooral als ze er ook nog iets van kunnen leren.

Met een muurschildering creëer je een eigen wereld, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Waarom Snaterse Urban Creations?

Als stadskunstenaar maak ik kunst om in te leven. Ik wil een wereld scheppen waarin je graag woont of een plek waar je geïnspireerd raakt om te werken. Een wereld waarin je jezelf herkent en gelijk thuis voelt. Om daar zeker van te zijn ontwerp ik altijd in overleg met de mensen die er werken of wonen.

"Margriet is een creatieve en inspirerende kunstenares, ze maakt prachtig werk!"
Ilse van Haastrecht
0
Muren geschilderd
0 +
Glimlachen getoverd

Op zoek naar een schildering?

Van idee tot aanvraag bij de gemeente, ik denk graag met je mee! Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Winkelwagen 0