Verbindende Stadskunstenaar

Hoe fijn woon jij in de stad? Zijn er ook plekken waar je liever niet komt, omdat het er donker, vies of ongezellig is? Werk jij in een instelling met veel witte lange gangen zonder gezellig hoekje voor je doelgroep?  

Raak geïnspireerd door de plek waar je woont of werkt!

Als stadskunstenaar maak ik kunst om in te leven. Ik wil een wereld scheppen waarin je graag woont of een plek waar je geïnspireerd raakt om te werken. Een wereld waarin je jezelf herkent en gelijk thuis voelt. Om daar zeker van te zijn ontwerp ik altijd in overleg met de mensen die er werken of wonen. Ook als je nu nog geen budget hebt, of geen idee hoe je het kan aanpakken om iets moois in je straat te krijgen, neem contact op, dan help ik je ook daarmee.  

Gemeentes en bedrijven die jou voor zijn gegaan

Ik organiseer workshops, ga deur aan deur om mensen te betrekken en luister naar alle invalshoeken en wensen die er zijn. Vervolgens maak ik een ontwerp en dit bespreken we weer met elkaar. 

- Margriet

Snaterse Urban Creation

Hoe fijn woon jij in de stad? Zijn er ook plekken waar je liever niet komt, omdat het er donker, vies of ongezellig is? Werk jij in een instelling met veel witte lange gangen zonder gezellig hoekje voor je doelgroep? Of is jullie kantoor een ongeïnspireerde plek en blijven je medewerkers liever thuis?

Ik ben Margriet Snaterse en ik verbind mensen in de stad met elkaar en hun omgeving. Samen met de mensen die er werken of wonen, maak ik een plek weer tot een inspirerende omgeving waar mensen gelukkiger kunnen leven. Een plek waar mensen weer blij zijn en gaan samenwerken.

Ik organiseer workshops, ga deur aan deur om mensen te betrekken en luister naar alle invalshoeken en wensen die er zijn. Vervolgens maak ik een ontwerp en dit bespreken we weer met elkaar. Hoe kan ik jou helpen?

Waarom Snaterse Urban Creations?

Als stadskunstenaar maak ik kunst om in te leven. Ik wil een wereld scheppen waarin je graag woont of een plek waar je geïnspireerd raakt om te werken. Een wereld waarin je jezelf herkent en gelijk thuis voelt. Om daar zeker van te zijn ontwerp ik altijd in overleg met de mensen die er werken of wonen.

"Margriet is een creatieve en inspirerende kunstenares, ze maakt prachtig werk!"
Ilse van Haastrecht
0
Muren geschilderd
0 +
Glimlachen getoverd

Op zoek naar een schildering?

Van idee tot aanvraag bij de gemeente, ik denk graag met je mee! Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Winkelwagen 0